Stef Van Heyste wordt spelverdeler in het Maasland

Nadat eerder al bekend raakte dat Jolan Cox van Antwerpen naar Maaseik komt, volgt er nu nog een jonge Belg. Stef Van Heyste is een 21-jarige spelverdeler afkomstig uit Sint-Job-in-‘t-Goor (Antwerpen).

Stef werd geboren op 4 maart 1996. De spelverdeler is afkomstig uit het Antwerpse en heeft een lengte van 1m91. Door zijn lengte kan hij buiten met passes strooien ook nog een stevig blok plaatsen op ongeveer 3m28.

Naast zijn professionele volleybalcarrière is hij ook nog bezig met een hogere studie. Nadat hij al Sportwetenschappen op het middelbaar studeerde, volgt hij nu een opleiding Sportmanagement aan de Thomas More Hogeschool in Turnhout.18871137_1130413020436322_218836832_n

De set-up heeft ondanks zijn jonge leeftijd toch al een heel aantal Belgische clubs op zijn palmares staan. Zo kwam hij achtereenvolgens uit voor Fixit Kalmthout, Amigos Zoersel en Callant Antwerpen, waar de ploeg van het Maasland hem wegplukte.
Deze volgorde van clubs toont zijn duidelijk motivatie om steeds hogerop te klimmen. Zijn volgende stap om nog meer te groeien volgt dan ook bij NOLIKO Maaseik.

Voor alle foto’s van dit seizoen klik hier.

Voor het volledige speelschema klik hier.

Voor info over de spelers klik hier.

Foto’s: Volleybalclub NOLIKO Maaseik & Peter Vergauwen
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s